Skip to content

Gary Knight va prezida juriul World Press Photo 2014

gary knight

Juriul concursului World Press Photo 2014 va fi prezidat de fotograful britanic Gary Knight, co-fondator al agenţiei VII Photo, anunţă organizaţia în cel mai recent comunicat.

Gary Knight va juriza concursul WPP din 2014 alături de 18 profesionişti din domeniu. Fotograful a mai făcut parte din juriul WPP în 2004 şi 2006, şi a prezidat juriul în concursul din 2008.

World Press Photo este cel mai prestigios concurs din lume destinat fotojurnalismului, iar înscrierea este gratuită însă este permisă doar fotografilor profesionişti de presă. Pentru următorul concurs, înscrierile vor începe la începutul lui decembrie 2013 şi se vor încheia pe 15 ianuarie 2014.

În urma controverselor legate de fotografia câştigătoare din 2013, reprezentanţii World Press Photo au anunţat şi o serie de modificări în proceduri, juriul putând acum verifica fişierele originale în timpul jurizării, spre deosebire de procedurile de până acum, când juriul examina originalele abia după încheierea concursului şi anunţarea câştigătorilor.

Rezultatele următorului concurs World Press Photo vor fi anunţate pe 14 februarie 2014.

Foto: © Sophie Knight

Leave a Reply

Your email address will not be published.